Percussie instrumenten

Suzuki Tonechime HB-250
Handchimes zijn uitstekenden  groepsinstrumenten en de Suzuki Tonechimes zijn schitterend gemaakt met een expressieve en heldere klankkwaliteit.

Elke gong is zorgvuldig gemaakt van een lichtgewicht aluminiuml die niet alleen zorgt voor een expressief en resonerend geluid, maar ook gemakkelijk te bespelen en vast te houden is.

Deze klokken worden soms handbellen genoemd en hebben een ronde toonkamer en een volledig instelbaar slagmechanisme waarmee u in het geluid en het volume kunt variëren.

Ideaal voor gebruik in de klas, elke individuele gong is gelabeld met de nootnaam samen met het enharmonische equivalent. Er is ook een klein diagram dat de positie van de noten in de notenbalk weergeeft.

Deze set van 25 heeft een bereik van G35 - G59 en wordt compleet geleverd in een stevige, slijtvaste draagtas.

Specificaties

Nauwkeurige afstemming en gemakkelijk te spelen
Verstelbaar slagmechanisme
Compleet met stevige koffer met handvat
Gemaakt van aluminiumlegering voor een lichtgewicht instrument
Volledig chromatisch en omvat G35 - G59

 
  • Adviesprijs € 1.289,00

Suzuki Bang Vang LTC-1G
De Suzuki BangVang is een draagbare cajon - eigenlijk een soort Travel Cajon. De binnenkant is onderverdeeld in twee vakken waardoor je twee toonhoogtes krijgt, zoals je ook bij bongo-cajons hebt. Zowel de bovenkant als de onderkant als de zijkanten zijn bespeelbaar. Dankzij de meegeleverde draagband kun je hem om je nek hangen en ook staand of zelfs lopend bespelen. Afmetingen: 22.8 x 8.2 x 29.1 cm. Gewicht: 737 gram. De meegeleverde draagband heeft een totale lengte van 98 cm. De BangVang is gemaakt van multiplex.

Productspecificaties

draagbare cajon
kleur: groen
materiaal: multiplex
afmetingen: 22.8 x 29.1 x 8.2 cm
gewicht: 737 gram
inclusief draagband 
totale lengte draagband: 98 cm (lengte instelbaar)
  • Adviesprijs € 199,00

Suzuki Pongo LTB-1M
De kleurrijke Laptop Pongo van het Japanse merk Suzuki is een bongo cajon die je dankzij de meegeleverde draagband om je nek kunt dragen. Handig als je staand of lopend speelt. Aan beide zijden zijn castagnetten bevestigd. Afmetingen: 37.8 x 15 x 15.3 cm. Gewicht: 1.12 kg.  

Productspecificaties

bongo cajon
kleuren: oranje, geel en groen
castagnetten aan beide zijden
materiaal: multiplex
afmetingen: 37.8 x 15 x 15.3 cm
gewicht: 1.12 kg
inclusief in lengte verstelbare draagband (maximale lengte 98 cm)
  • Adviesprijs € 199,00

Suzuki Music Pad MP-8
Deze Music Pad set van Suzuki is hartstikke leuk voor kinderen en zeer geschikt voor in de kinderdagopvang, kleuterschool en basisschool. De set bestaat uit 8 pads, dat is 1 oktaaf, van C1 naar C2. Iedere noot in de ladder heeft een andere kleur en op de pads staat de naam van de noot en de muzikale notatie in de G-sleutel. Zo leren kinderen op speelse wijze muziek maken en in groepsverband te luisteren naar elkaar en samen te werken.

Suzuki MP-8 Music Pad C1 - C2 oktaaf (set van 8)

Kinderen kunnen op de Music Pads staan, er op zitten, er met hun handen op slaan of met de ellebogen of knieëen. Het zijn in feite een soort scheetkussens - kortom, succes en lol gegarandeerd bij kinderen! Je kunt er verschillende educatieve spelletjes bij bedenken. Ook is de set mogelijk geschikt voor muziektherapie.

Productspecificaties

music pad set voor kinderen
bereik: 1 oktaaf (C1 naar C2)
iedere noot heeft een andere kleur (rood, oranje, geel, groen, lichtblauw, donkerblauw, roze, rood) 
materiaal: EVA (kindvriendelijk, makkelijk schoon te maken) 
afmetingen per pad: 300 x 42 mm
gewicht per pad: 300 g
de onderkant van de pads is lichtblauw gekleurd 
  • Adviesprijs € 520,00

Suzuki Sound Block SB-25
De Sound Blocks van Suzuki zijn leuke instrumenten voor iedere kinderdagopvang, kleuterschool, basisschool of welke andere vorm van muzikale vorming of muziekeducatie dan ook. De SB-25 heeft 25 individuele klankstaven met een chromatisch bereik van C2 tot C4. Je kunt ze in het koffertje laten zitten en bespelen als een soort klokkenspel of xylofoon, maar je kunt ze ook uit het koffertje halen en los van elkaar gebruiken. Het setje wordt inclusief twee paar mallets meegeleverd - vier stokjes in totaal dus. De klankstaven zijn ook interessant voor muziektherapie.

Productspecificaties

sound block
set van 25
chromatisch van C2 naar C4
materiaal klankstaven: aluminium
ook individueel te gebruiken
afmetingen: 60 x 45 x 7 cm
gewicht: 6 kg
gemaakt in Japan
inclusief houten opbergkistje en twee paar mallets (4 stokjes) 
  • Adviesprijs € 610,00

Suzuki Sound Block SB-13
Een leuk percussie-instrument voor in ieder muzieklokaal! De SB-13 Sound Block kun je zoals op de afbeelding te zien is bespelen vanuit het koffertje als een soort xylofoon. Maar je kunt ze ook individueel gebruiken, ze zitten namelijk niet aan elkaar vast. Zo heb je 13 tonen die je kunt gebruiken of uitdelen in de klas. Iedere toon heeft een eigen klankkastje. Bereik: C2 tot F3. Ook interessant voor muziektherapie.   

Productspecificaties

sound block
set van 13
materiaal klankstaven: aluminium
individueel te gebruiken
bereik: C2 tot F3
afmetingen: 49.5 x 27 x 8.3 cm
gewicht: 3.5 kg
gemaakt in Japan
inclusief houten opbergkistje en mallets (stokjes) 
  • Adviesprijs € 236,00

Suzuki Rhythm Panda Percussieset NYR-03
Materiaal (Body): Gelamineerd hout
Inhoud: Egg shaker(NINO SET 540), Castanet(SC-100W), Wood Giro Shaker(NiNO520),Triangle(ST-10), Wood maracus(NINO7), Finger Cymbal(SFC-40), Tambourine(STR-15G), Bell(BL-5B)
Afmetingen: Br:43.2 x D:24.7 x H:54.5cm
Gewicht 3.5kg (incl. instrumenten), 2.5kg alleen de houder. 
  • Adviesprijs € 995,00

Suzuki Push Pump P-Tunes MPP-8
Wanneer een Push Pump met de hand wordt ingedrukt wordt de lucht in de pomp naar buiten geduwd en klinkt het riet.Het is een set van één octaaf, 8 noten.Bereik
c² - c³, 1 Octave 8notes set


Maten
Dia:82 x Hoogte:60 mm


Gewicht
57gr per stuk


  • Adviesprijs € 99,00