Chromatisch

Subcategorieën

Fabulous F

PROFESSIONELE CHROMATISCHE MONDHARMONICA'S

Uitstekende luchtdichtheid en onmiddellijke reactie van het riet op elke ademhaling creëert een gevoel van euforie voor elke speler wanneer ze suzuki's geheel nieuwe Fabulous Chromatic Harmonica voor het eerst proberen. Het rijke timbre van de Fabulous is het resultaat van het 21e-eeuwse ontwerp, gecombineerd met respect voor de beste aspecten van traditie, belichaamd in componenten van topkwaliteit die zijn vervaardigd met suzuki's hoge nauwkeurigheidsprocessen.

F-64C 16 gaten, Cross-alignment slide

F-48C 12 gaten, Cross-alignment slide

F-48S 12 gaten, Straight-alignment slide

F-48SQ 12 gaten, Straight-alignment slide, vierkant-vormige gaten

Alleen in de stemming C.

Sirius S

 

PROFESSIONELE CHROMATISCHE MONDHARMONICA'S

De Suzuki 'Sirius' combineert een uitstekende geluidsproductie en een elegant design dat indruk zal maken op zowel publiek als spelers. Suzuki heeft hun enorme ervaring en knowhow gebruikt om de 'Fabulous'-serie uit te vinden, wat op zijn beurt heeft geleid tot de creatie van de 'Sirius'. Elk detail over het ontwerp van de 'Sirius' is zorgvuldig onderzocht, wat heeft geresulteerd in een nieuwe standaard van chromatische mondharmonica. Met dit unieke model kan de speler een breder scala aan speeluitdrukkingen uitvoeren.

 

Chromatix SCX

Chromatix

DELUXE CHROMATISCHE MONDHARMONICA'S

Als mondharmonica's als luxueus kunnen worden omschreven, komt de Suzuki Chromatix-serie zeker in aanmerking. Deze 12, 14 en 16 holes mondharmonica's zijn prachtig om naar te kijken, substantieel om vast te houden en een genot om te spelen. Comfortabel en luchtdicht, de Chromatix-serie is speciaal ontworpen voor professionals en met de hand gebouwd door geschoolde werknemers . . . één voor één. Kenmerken zijn onder meer ergonomisch ontworpen mondstuk, nauwkeurig en glad schuifmechanisme, ABS-kam, fosforbronzen rieten, extra dikke messing rietplaten en verchroomde deksels. Uitstekende aandacht voor detail maakt dit de meest luchtdichte chromatiek ooit geproduceerd door een grote fabrikant. Je hoeft een Chromatix maar één keer te bespelen om het verschil te horen en te voelen. Hun soepele toonproductie en snelle reactie stellen je in staat om je speelniveau verder vooruit te brengen dan je voor mogelijk hield. Elke Chromatix mondharmonica is verpakt in een eigen luxe zacht gevoerde behuizing.

GRÉGOIRE Maret G-48

PROFESSIONELE CHROMATISCHE MONDHARMONICA'S

Het krachtige en intense geluid van de G-48 wordt gecombineerd met unieke donkerblauwe afdekplaten. Hun speciale beplating is niet alleen mooi, maar heeft ook hoge duurzaamheidseigenschappen. Dit beplatingsmateriaal staat bekend om zijn lange levensduur. De G-48W heeft een zachter en donkerder geluid. De zeer duurzame Walnut afdekplaten geven een elegante, verfijnde uitstraling. Deze houten hoezen zorgen voor een eenvoudige en veilige bediening, een hoge duurzaamheid en een prachtig donker geluid in de boventonen. De G-48W is de allereerste in massa geproduceerde chromatische mondharmonica met houten deksels