Diatonisch

Subcategorieën

Bluesmaster MR-250

PROFESSIONELE 10-GAATS DIATONISCHE MONDHARMONICA

Het beste van 2 werelden!

De Bluesmaster combineert de betaalbaarheid van de populaire Folkmaster met de wereldberoemde Promaster en is een eenvoudig te bespelen, professionele mondharmonica.

Roestvrijstalen covers zijn duurzaam en ergonomisch ontworpen voor een eenvoudige bediening. Binnenin zorgen massief fosforbrons rieten en een ABS-kunststof kam voor een uitstekende geluidsprojectie en tonale helderheid.

De ruige Bluesmaster is vrijwel onverwoestbaar!

Hij ziet er goed uit, klinkt goed en voelt goed aan. De Bluesmaster is ook verkrijgbaar in een set van 6, met handige softcase en handige draagriem. Verkrijgbaar in 12 standaard stemmingen: C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭ en D♭.

Manji M-20

PROFESSIONELE DIATONISCHE MONDHARMONICA

De meeste spelers houden van het geluid van een traditionele houten body, maar hout is gevoelig voor vocht en zet uit zonder zorgvuldige afdichting. SUZUKI besloot een gedurfde nieuwe aanpak te kiezen en creëerde een geheel nieuwe body uit harsmateriaal, dat de duurzaamheid, het niet-absorberende vermogen en het warme timbre van een houten body heeft. Het simuleert niet alleen het gevoel en geluid van hout - dit materiaal bevat meer dan 50% natuurlijke houtvezels. De formidabele roestvrijstalen afdekplaten van de Manji weerspiegelen het beste van Suzuki-innovatie. Om in te spelen op de wensen van blues- en rockharmonicaspelers, zijn de achterkanten van de covers volledig open, voor maximale geluidsprojectie. Zorgvuldig onderzochte rietlengtes en profielen die dynamisch geluid en gemakkelijke overslageigenschappen combineren, maken het plaatje compleet. In combinatie met de ultranauwkeurige rietbevestiging reageren ze getrouw op elke subtiele nuance van de adem van de speler. De Manji M-20 is verkrijgbaar in totaal 46 stemmingen. M-20 Verkrijgbaar in 13 stemmingen: C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭ en Hi G

M-20-L Beschikbaar 5 stemmingen: Low C, Low D, Low E, Low E♭ en Low F

M-20Nm Natural Minor Key M-20Hm Harmonic Minor

M-20CT Country

M-207th Major 7th  Elk verkrijgbaar in 7 stemmingen:  C, G, A, D, E, F en B♭

Olive C-20

PROFESSIONELE DIATONISCHE MONDHARMONICA

De OLIVE is een prachtige mondharmonica, met een combinatie van speelvermogen van de MANJI samen met het robuuste geluid van een PROMASTER. De toon is zeer solide, sterk en gelijkmatig verdeeld over het gehele toonspectrum, afkomstig uit low-end register samen met een krachtig middenbereik en een vloeiend top octaaf. De Suzuki OLIVE is een meesterwerk direct uit de doos, afgestemd op perfectie en een schoonheid om te aanschouwen in zijn gedetailleerde precisie. De OLIVE is geschikt om te spelen in stijlen van old-time blues tot moderne over-bend technieken.

Verkrijgbaar in 14 stemmingen: C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭, Hi G en Low F

Harpmaster MR-200

PROFESSIONELE DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

De Harpmaster heeft een eenvoudig te bespelen, vrij blaasontwerp met zijn solide ABS-kam en gerichte toongaten. De buigbare lasergestemde rieten produceren de helderheid en rijke, zachte tonen die u zou verwachten van veel duurdere mondharmonica's. De klassiek gevormde dekplaten bieden de look en feel van de traditionele mondharmonica, die gemaakt zijn uit duurzaam gepolijst roestvrij staal. De Harpmaster biedt u jarenlange bewezen prestaties. De Harpmaster wordt geleverd met een hard kunststof opbergdoosje.

Verkrijgbaar in 14 standaardtoetsen: C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭, HiG en LowF

Promaster en Promaster valved MR-350/MR-350V

DELUXE DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN (MR-350)

We zijn er trots op de beste professionele mondharmonica te bieden die je ooit hebt gespeeld! Denk aan de bewerkte messing rietplaten (vervangbaar) of het computerondersteunde lasergesneden, afgestemde en buigbare rietsysteem en de gesatineerde geanodiseerde, gefreesde, billet aluminiumlegeringskam die het allemaal bij elkaar houdt. Al deze geavanceerde componenten samen produceren een instrument dat ongeëvenaard is in de industrie. De ergonomisch ontworpen, gepolijste messing afdekplaten bieden maximaal speelcomfort, terwijl de binnenste componenten de rijke tonen en helderheid produceren die gewild zijn bij professionele spelers. Als je eenmaal een Promaster hebt gespeeld, wil je hem niet meer neerleggen. Promaster is ook verkrijgbaar in een set van 6, inclusief een handige opvouwbare softcase, met handige draagriem.

Verkrijgbaar in 14 toetsen : C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭, Hi G en Low F

DELUXE 10 GATS DIATONISCHE VALVED HARMONICA (MR-350V)

Op een normale mondharmonica  is het benden (buigen) van tonen alleen mogelijk op de onderste gaten (gaten 1-6) en bovenste gaten(gaten 7-10), maar de onderste blaasriet en bovenste trekriet kunnen niet in toonhoogte worden gebogen. De speciale “valving” van de Suzuki Promaster MR-350V stelt de speler in staat om ELKE noot soulvolle buiging en vibrato te geven! Met oefening kan de extra buigregeling chromatische zinnen mogelijk maken, als alternatief voor overblazen. Het is gewoon een meer expressieve harp; dat is de reden waarom de MR-350V de eerste keuze van topspelers is. Verkrijgbaar in 8 stemmingen: C, G, A, D, E, F, B♭ en Low F

Pure Harp MR-550

PROFESSIONELE HOUTEN DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

De MR-550H is Suzuki's Palissander houten Harmonica (kam- en afdekplaten). Het geeft dit model een rijke, donkere en bluesy toon die je publiek zal laten smeken om meer. De opnieuw ontworpen fosforbrons rieten, die het hart van het instrument vormen, produceren zachte tonen en maken het gemakkelijker om het instrument chromatisch te bespelen, direct uit de doos. De rijkdom van dit instrument is ongeëvenaard en als u op zoek bent naar een traditioneel geluid, hier is het! Verkrijgbaar in 14 stemmingen : C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭, Hi G en Low F

Overdrive MR-300

DELUXE BENDBARE DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

Jaren in de maak, de verbazingwekkende Overdrive Harmonica is zo uniek dat het zelfs een speciaal patent heeft om zijn ongelooflijke ontwerp te beschermen. Nauwkeurig geplaatste gaten in de boven- en onderkant van deze mondharmonica zorgen ervoor dat je dikke, rijke en mooie over-blow en over-draw geluiden kunt produceren. Hoewel spelers al meer dan een eeuw noten benden, is pas onlangs ontdekt dat wanneer je bend, het het BLOW-riet is dat de bend toon maakt. Omgekeerd, wanneer je bend, is het het tegenovergestelde blaasriet in hetzelfde luchtkanaal dat de bend maakt. Met een beetje oefening laat de Overdrive Harmonica je noten blazen en benden met meer controle en een veel groter volume dan elke mondharmonica die je ooit hebt gespeeld! De Overdrive is voorzien van een hard shell draagtas.

Verkrijgbaar in 7 stemmingen: C, G, A, D, E, F en B♭

Hammond HA-20

PROFESSIONELE DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

Altijd al een Hammond-orgel willen hebben dat in je zak past? Zoek niet verder. De HA-20 mondharmonica draagt het gekleurde Hammond-logo, dat geweldig staat op zijn zwarte dekplaat. Je zult meteen verslaafd raken aan het prachtige geluid. Inclusief opberg doosje.

Verkrijgbaar in 14 stemmingen : C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭, D♭, Hi G en Low F

Humming Pipe PH-20

EASY VIBRATO DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

Als je nog nooit zoiets als de PH-20N Pipe Humming mondharmonica hebt gezien, is er een goede reden. Het is de enige harp in zijn soort. Het angstaanjagend mooie geluid van een mondharmonica-vibrato is nu net zo eenvoudig als het spelen van de blues. Nooit meer worstelen om een luchtdichte afdichting met je handen te krijgen. Controle is de naam van dit spel. Krijg een perfect vibrato de allereerste keer dat je het probeert. Langzaam, snel, luid, laag, fladderend, op elke manier waarop je je muziek wilt laten klinken. ABS kam en fosfor brons riet gecombineerd met speciale verchroomde pijp cover om een zwaar, rijk, diep geluid te creëren. De PH-20N van Suzuki. Steek de muziek in je zak! Maakt gebruik van MR-350 vervangende rietplaten. Einde van de Pipe is afneembaar voor rechts of links gebruik. Inclusief stoffen tas met trekkoord.

Verkrijgbaar in 7 stemmingen : C, G, A, D, E, F en B

Folkmaster 1072

STANDAARD DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

De Suzuki Folkmaster mondharmonica is zowel makkelijk te bespelen als goedkoop in aanschaf. De uitzonderlijke geluidshelderheid en perfecte afstemming wordt mogelijk gemaakt door een uniek laserproductieproces. Dunne buigbare rieten produceren een zachte toon en de breedste keuze aan klankkleuren die verkrijgbaar zijn. De meest veeleisende normen worden gebruikt in combinatie met een gegoten plastic waterdichte behuizing en klassiek gebeeldhouwde metalen dekplaten om uw muzikale ervaring zo lonend mogelijk te maken. Inclusief kunststof opbergdoosje. Folkmaster is ook verkrijgbaar in een set van 12 stemmingen.

Verkrijgbaar in 12 stemmingen : C, G, A, D, E, F, B♭, B, F♯, E♭, A♭ en D♭

Easy Rider

DIATONISCHE MONDHARMONICA MET 10 GATEN

De EASY RIDER mondharmonica is het antwoord op de droom van elke instapspeler. Een product van uitzonderlijke kwaliteit vervaardigd volgens veeleisende specificaties, net als onze professionele modellen. Hij is gebouwd om lang mee te gaan, voelt comfortabel aan en klinkt geweldig. Lasergetunede koperen rieten zijn gemakkelijk te buigen voor dat vette, expressieve geluid dat de blues- en folkspeler wil. Easy Rider wordt geleverd met een kunststof opbergdoosje.

Alleen verkrijgbaar in stemming: C

Sub30

PROFESSIONELE DIATONISCHE MONDHARMONICA

De Suzuki SUB30 Ultra-Bend is een echt revolutionaire diatonische mondharmonica! Suzuki's geavanceerde rietplaattechnologie maakt het mogelijk om 30 rieten te plaatsen in de grootte van een normale 10-holes harp, 20 op de bovenste rietplaat en 10 op de onderste. De extra 10 zijn rieten waarmee je de onderste 6 BLOW tonen en de bovenste 4 DRAW tonen kunt benden, met behulp van dezelfde soort gemakkelijk controleerbare techniek als de normale bends. De mondharmonica wordt chromatisch door een eenvoudige bendtechniek. De onderstaande grafiek toont alle noten die je nu kunt krijgen met DRAW en BLOW.

Verkrijgbaar in 3 stemmingen : C, A en D

Niet meer leverbaar
Suzuki Fire Breath MR-500-HG *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: HG
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Fire Breath MR-500-F *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: F
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Fire Breath MR-500-EB *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: Eb
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Fire Breath MR-500-E *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: E
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Fire Breath MR-500-DB *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: Db
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Fire Breath MR-500-B *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: B
  • Adviesprijs € 99,00

Niet meer leverbaar
Suzuki Fire Breath MR-500-AB *
De Suzuki Fire Breath MR-500 behoort tot de nieuwe generatie harmonica's waarbij het mogelijk is overblow en overdwaws te produceren. Hierdoor komen chromatische toonladders binnen ieders bereik. Uitgevoerd met een palisander houten body die vochtbestendig is en tevens er voor zorgt dat hiuj een mooie warme toon geeft.
Stemming: Ab
  • Adviesprijs € 99,00

Suzuki Ultra Bend GL MR-350GV-B *
De MR-350VG Gold Promasters is een beperkt geproduceerde versie van de Promaster "Valved". De Phosphor Bronze tongen zijn gemaakt met behulp van onze nieuwe computer gestuurde lasersnijmachine. De Coverplates zijn verguld met 18 karaat goud. En de harmonica wordt geleverd in een mooi opberg doosje.
  • Adviesprijs € 132,00

Suzuki Shinobix Full Set SNB-20-C

Demper

Geschikt voor: Suzuki M-20 (behalve Low-Modellen), C20, F20, HA20, MR550, MR350 en PH20N

incl. zwarte mondharmonica

incl. Case

Kleur / Finish: Zwart

Afmetingen: 100×62×42mm

Gewicht: 116 g (zonder mondharmonica)

Inbegrepen: Shinobix demper + Mondharmonica

  • Adviesprijs € 124,00