Xylofoon

Actieve filters

SUZUKI diatonische xylofoons vormen de basis voor uw instrumenten set. De warme, timbrische resonantie is het resultaat van echte rosewood staven, perfect afgestemd en uitgebalanceerd. Veel functies zijn standaard op de SUZUKI Xylofoons die andere merken extra in rekening brengen voor het opnemen van de beste rosewood bars, hameropslag, chromatische stangopslag, aan de onderkant geplaatste stang bevestigings pennen, die buigen voorkomen door een onjuiste verwijdering van de stang. Daarnaast noteer naamlabels in elke resonatorkamer. Elke diatonische xylofoon bevat één Bb en twee F # -staven en 2 paar geschikte mallets. length .

Bereik: c2 ~ a3, 16 noten (incl. 1x Bb & 2x F #)
lengte 60,3 cm, breedte 26 cm, hoogte 18,4 cm.

Suzuki diatonische xylofoons leveren een warmte en diepe resonantie dankzij de perfect afgestemde en uitgebalanceerde massief rosewood balken. Functies die normaal gesproken alleen bij de duurste instrumenten horen, zijn standaard in ons assortiment; rosewood bars, Mallet-opslag, aan de onderkant geplaatste staafpennen, noteer de naamlabels in elke resonatorkamer. Elke diatonische xylofoon bevat één Bb en twee F # -staven (vervang deze met de ingebouwde B- of F-noten om extra toonladders te kunnen spelen), compleet met twee paar geschikte mallets.

Zoals oorspronkelijk ontworpen door Dr. Carl Orff hebben Suzuki-instrumenten een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid.

Specificaties:

Nootbereik: c1 ~ a2 16 noten (incl. 1x Bb & 2x F #)

SUZUKI diatonische xylofoons vormen de basis voor uw instrumenten set. De warme, timbrische resonantie is het resultaat van echte rosewood staven, perfect afgestemd en uitgebalanceerd. Veel functies zijn standaard op de SUZUKI Xylofoons die andere merken extra in rekening brengen voor het opnemen van de beste rosewood bars, hameropslag, chromatische stangopslag, aan de onderkant geplaatste stang bevestigings pennen, die buigen voorkomen door een onjuiste verwijdering van de stang. Daarnaast noteer naamlabels in elke resonatorkamer. Elke diatonische xylofoon bevat één Bb en twee F # -staven en 2 paar geschikte mallets. lengte (86,4 cm), breedte (40,1 cm), hoogte (36,9 cm).

Bereik: C3 tot A4, met 2 x F # en 1 x Bb.
Inclusief 2 paar mallets.