Drum accesoires

Vater Multi Pair Stick Holder VSHM
Vater's Stick Holders hebben een uniek klembevestigingssysteem en kunnen worden aangepast door een knop die makkelijk te draaien is. Depots op zowel de single-pair als multi-pair houders zijn verstelbaar voor de hoekinstelling van de stokken. Door het bevestigingssysteem vallen Vater's Stick Holders niet van uw cymbal stands, wat een veel voorkomend probleem is met andere merken 'Stick Holders'.
 • Adviesprijs € 39,99

Vater Stick Bag Pink VSBPINK
Een stokkentas speciaal ontworpen voor alle vrouwelijke drummers! Deze stokzak is voorzien van een echte "rocker girl"  stijl. Met 2 grote buitenzakken en zakken voor extra opslagruimte. De stokruimte is verdeeld in 2 grote secties en bevat klittenbandjes om de tas op te hangen aan de floor tom.
 • Adviesprijs € 49,45

Vater Stick Bag V 1 VSB1
Stevige nylon tas met een buitenvak voor het opslaan van stokkenen accessoires. Drie grote binnenvakken inclusief een klittenband voor bevestiging aan je drums en een verstelbare schouderband.
 • Adviesprijs € 49,45

Vater Drink Holder VDH
Vater's Drink Houder heeft hetzelfde metalen design en bevestigingsysteem als hun populaire stokhouders voor de beste duurzaamheid. De Drinkhouder heeft binnendiameter van 3.5", groot genoeg voor de meeste drankjes, bekers en bidons. Vast te maken aan de cymbaalstandaarden met een easy-to-turn knop.
 • Adviesprijs € 40,69

Vater Cymbal Polish VCP
Een makkelijk te gebruiken vloeistof die snel vuil en verkleuring verwijdert. Het vernieuwt, verbetert en beschermt alle merken bekkens. Ook ideaal te gebruiken voor koper, messing, chroom aluminium en roestvrij staal.

 

 
 • Adviesprijs € 13,95

Vater Buzz Kill Extra Dry Pack VBUZZXD
Gemakkelijk te gebruiken drum of cymbalgel om ongewenste sustain of boventonen weg te werken. Het is gemakkelijk in een vorm te knippen die het beste werkt, of je nu bij een live optreden zit of in de studio. De gel is te hergebruiken en gemakkelijk schoon te maken met wat water. Dit is de manier om die extreem droge, vlakke snaresound te krijgen, of die zeer gearticuleerde rideklank zonder al te veel sustain.
 • Adviesprijs € 15,75

Vater Buzz Kill Mute Pack VBUZZ
Gemakkelijk te gebruiken drum of cymbal gel om ongewenste sustain of boventonen weg te werken. Het is gemakkelijk in een vorm te knippen die het beste werkt. De gel is te hergebruiken en gemakkelijk schoon te maken met wat water. Dit is de manier om die extreem droge, vlakke snaresound te krijgen, of die zeer gearticuleerde rideklank zonder al te veel sustain!
 • Adviesprijs € 14,95

Vater Grip Tape Black VGTB
Op linnen gebaseerde Grip Tape, absorberend en droogt snel. Verkrijgbaar in zwart, blauw, roze, rood, wit en geel en is herbruikbaar. Elke verpakking bevat 4 handvatten om 2 paar stokken in te pakken. Elke greep bevat 2 eindbanden voor extra veiligheid op de stick.
 • Adviesprijs € 15,35

Vater Tacky Sack VTS
Een gripverhogend harspoeder dat vocht absorbeert en extra controle biedt over je drumsticks tijdens het spelen. 

• Biedt extra grijpkracht

• Absorbeert vocht

• Stevige grip, meer controle

 

 
 • Adviesprijs € 19,69

Niet meer leverbaar
Vater Tech Pack VTP
Het Tech Pack van Vater is een EHBO-kit voor de drummer en bevat de essentie om je kit up-to-date te houden tijdens de zwaarste optredens.

Tech Pack bevat:

1 Drumkey

 
6 Snare Drum Strainer Cords
2 Hi-Hat Clutch Felts
6 Cymbal Felts
4 T-Style Wing Nuts
10 Tension Rod Washers
1 Bass Drum Head Patch


 


 

 • Adviesprijs € 40,69

Vater Stickmate Tambourine VSMT
Je zult deze zeker aan je stickbag willen toevoegen! De StickMate Tambourine- en Shaker-modellen glijden direct door naar je stick, brushes en mallets om je tijdens het spelen extra geluidseffecten te geven. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht polymeer en het lage profiel zal je spel niet beïnvloeden. Er zit een uitsparing in het handvat waar je duim in kan rusten en contact kan maken met de stick. Je kunt het gemakkelijk aantrekken en uittrekken, of het vastplakken op de grip voor langdurig gebruik.

"De Stickmates hebben een natuurlijk gebalanceerd gevoel op de stick en klinken geweldig. Ik hou van het snelle in- en uitschakelen van de hendelverlenging ... .zeer cool ontwerp." -Shawn Pelton [Saturday Night Live / Independent]
 • Adviesprijs € 37,45

Vater Noise Guard VNG16 *
Noise Guard pads zijn ontworpen om de akoestische volume van de drums te dempen. Hierdoor kan men studeren op een aangenaam volume niveau. De pad is van non-slip rubber en geeft een natuurlijk gevoel wat betreft de rebound.
 • Adviesprijs € 17,00

Vater Noise Guard VNG14 *
Noise Guard pads zijn ontworpen om de akoestische volume van de drums te dempen. Hierdoor kan men studeren op een aangenaam volume niveau. De pad is van non-slip rubber en geeft een natuurlijk gevoel wat betreft de rebound.
 • Adviesprijs € 15,00

Vater Noise Guard VNG13 *
Noise Guard pads zijn ontworpen om de akoestische volume van de drums te dempen. Hierdoor kan men studeren op een aangenaam volume niveau. De pad is van non-slip rubber en geeft een natuurlijk gevoel wat betreft de rebound.
 • Adviesprijs € 15,00

Vater Noise Guard VNG12 *
Noise Guard pads zijn ontworpen om de akoestische volume van de drums te dempen. Hierdoor kan men studeren op een aangenaam volume niveau. De pad is van non-slip rubber en geeft een natuurlijk gevoel wat betreft de rebound.
 • Adviesprijs € 13,00

Vater Noise Guard VNG10 *
Noise Guard pads zijn ontworpen om de akoestische volume van de drums te dempen. Hierdoor kan men studeren op een aangenaam volume niveau. De pad is van non-slip rubber en geeft een natuurlijk gevoel wat betreft de rebound..
 • Adviesprijs € 13,00

Vater Jingle Ring 16" VJR16 *
De Vater Jingle Ring is ontworpen in samenwerking met Jose Medeles (The Breeders / Independent) om drummers een nieuw en onderscheidend stuk accessoire te bieden. De Jingle Ring ligt op de bovenkant van het drumvel van een snare drum, tom of beide. Wanneer de drum wordt geraakt, krijg je een uniek drum/tamboerijn-geluid. Wanneer je de Jingle Ring niet gebruikt kan je hem gemakkelijk opbergen in je drumhoes/-koffer. Voor 16 inch drums.
 • Adviesprijs € 11,00

Vater Jingle Ring 13" VJR13 *
De Vater Jingle Ring is ontworpen in samenwerking met Jose Medeles (The Breeders / Independent) om drummers een nieuw en onderscheidend stuk accessoire te bieden. De Jingle Ring ligt op de bovenkant van het drumvel van een snare drum, tom of beide. Wanneer de drum wordt geraakt, krijg je een uniek drum/tamboerijn-geluid. Wanneer je de Jingle Ring niet gebruikt kan je hem gemakkelijk opbergen in je drumhoes/-koffer. Voor 13 inch drums.
 • Adviesprijs € 11,00

Vater Jingle Ring 12" VJR12 *
De Vater Jingle Ring is ontworpen in samenwerking met kunstenaar Jose Medeles (The Breeders / Independent) om drummers een nieuw en ander soort accessoire te bieden. De Jingle Ring zit recht op de bovenkant van de drumhead op een snaredrum, tom of beide en wanneer de drum wordt geraakt, geeft deze een uniek drum / tamboerijngeluid. Wanneer u hem niet gebruikt, kunt u de Jingle Ring recht op de drumkop in de hoes van de trommel houden voor gemakkelijk transport. Voor 12 inch koppen.
 • Adviesprijs € 11,00

Vater Drum Polish VDP
Reinigt en beschermt eventuele afwerklagen van de trommel. Vater's Carnauba verrijkte, eenvoudig te gebruiken, anti-statische en pH-gebalanceerde formule geeft je drums elke keer een "als nieuw" beschermende glans zonder een wasachtige opbouw achter te laten.

 

 

 


 • Adviesprijs € 11,95

Vater Drumming Gloves X-Large VDGXL
De handschoenen van Vater zijn gemaakt van synthetisch leer met een ademende meshrug en elastische panelen aan de zijkanten van de vingers. Deze combinatie biedt de drummer veel flexibiliteit, pasvorm en verbeterde ventilatie om tijdens het spelen maximaal comfort te bieden. De handschoenen van Vater verbeteren de grip en beschermen de handen tegen blaren zonder afbreuk te doen aan het natuurlijke gevoel en de gevoeligheid.
 • Adviesprijs € 45,25

Vater Stick Shield VSS
Hetzelfde Stick Shield ™ -product van 3 inch zoals is opgenomen in onze Extended Play-reeks sticks, maar afzonderlijk verkrijgbaar!  Stick Shield ™ is zeer slagvast en 8x sterker om u een ongelooflijke duurzaamheid in het rim shot-gebied te geven
 • Adviesprijs € 9,25

Vater Stickmate Shaker VSMS
Je zal deze stokken zeker aan je stokkentas willen toevoegen! De StickMate Tambourine en Shaker modellen schuif je over je stok heen, borstels en hamers geven je extra geluidseffecten tijdens het spelen. Ze zijn gemaakt van een lichtgewicht polymeer en het lage profiel hebben geen invloed op je spel. Er is een uitsparing in het handvat waar je je duim kan rusten en het contact maakt met de stok. Je kan het eenvoudig opzetten en weer afhalen, of met tape vastplakken aan de grip voor langdurig gebruik.
 • Adviesprijs € 37,45

Vater Stick & Finger Tape White VSTW
Vater's zelfklevende dunne gaas/ tape helpt de grip te verbeteren en handvermoeidheid te voorkomen. Elke rol is 1 inch breed bij 30 voet lang. Een rol kan ongeveer 5 paar stokken wikkelen. Kan ook worden gebruikt om alleen uw vingers te tapen voor extra bescherming tijdens het bespelen van drums en percussie. 
 • Adviesprijs € 9,95