Casio Keyboard 5 oct. Full Size incl. adapter CT-S1 RD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casio Keyboard 5 oct. Full Size incl. adapter CT-S1 RD

Jouw stijl. Jouw toetsen.

Stel je voor dat je wereld wordt gevuld met muziek. Dankzij het minimalistische design van de CT-S1 kun je je op de muziek focussen. Geniet van de muzikaliteit van het keyboard en ontwikkel je eigen, unieke stijl. Luister naar de 61 zorgvuldig geselecteerde tonen, van ADVANCED TONES tot CASIO CLASSIC TONES, waarmee je in de geschiedenis van CASIO duikt. Maak de muziek je eigen. Laat zien wie je bent met geluid

  • 61 toetsen met piano-look en aanraakrespons
  • 61 uitzonderlijke tonen
  • Optionele verbinding met PC via een USB-hostpoort
  • Audio-ingang
  • Adviesprijs € 315,00

Geluid dat ontroert

AiX Sound Source-technologie vormt de kern van de CT-S1 en produceert het geluid en de ervaring van ieder instrument. Pianisten kunnen uit 61 uitzonderlijke tonen kiezen, waaronder akoestische piano, elektrische piano en orgel: je favoriet zit er gegarandeerd tussen. Casio’s ADVANCED TONES zijn ontwikkeld door deskundige ingenieurs voor het grandeur en de flair van een performance met modern gemak.

Tijdloze instrumenten herboren

We hebben het geluid en de structuur van klassieke muziekinstrumenten uit populaire nummers uit het verleden en heden geanalyseerd en tot leven gebracht met onze unieke technologie. We hebben zelfs CASIO CLASSIC TONES toegevoegd. We hebben het iconische geluid van ons eigen aanbod opgenomen met keyboards en synthesizers zoals de Casiotone 201 ter ere van het debuut van onze elektronische muziekinstrumenten in 1980. Luister naar het authentieke geluid van geweldige muzikanten.

Geluid dat de kamer nieuw leven inblaast

Ervaar dynamisch geluid met de nieuwe, ingebouwde luidspreker van de CT-S1. De innovatieve Horizontal Bass Reflex-technologie en speciaal ontworpen speakers zorgen voor heldere, hoge tonen met een krachtige bas in een luxe en compacte vorm. Til je muzikale ervaring naar een hoger niveau en verlies jezelf in weelderige soundscapes met de kracht van surround sound. Uitstekende geluidskwaliteit op ieder volumes dankzij de Volume-Sync EQ-functie die de bas en treble automatisch aanpast, zelfs bij een laag volume.

Verbinden met muziek

De CT-S1 blijft je inspireren. Breng je creatieve ideeën tot leven. Met de draadloze MIDI & Audio-adapter WU-BT10* kun je je smartphone of tablet met je keyboard verbinden en naar muziek luisteren of met je favoriete liedjes meespelen met de krachtige speakers van de CT-S1. De Chordana Play-app zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring. In de audio-modus kun je de toon veranderen en het tempo aanpassen. Gebruik de knoppen 'melodie annuleren' of 'begeleiding annuleren' om met je favoriete muziek op de achtergrond te spelen. De lesmodus gebruikt de MIDI-capaciteit voor persoonlijke lessen die leren leuk maken. Andere MIDI-apps en externe apparaten zorgen ervoor dat er geen limiet is aan de nieuwe en leuke manieren waarop je kunt luisteren, veranderen en muzikale ervaringen kunt creëren.

* apart verkrijgbaar

Klein formaat, grote ideeën

Het compacte design van de CT-S1 zorgt ervoor dat je je muziek altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Geen voorbereiding. Geen gedoe met opslag. Muziek en innovatie altijd binnen handbereik. De slanke body past in iedere ruimte en geeft je de flexibiliteit om je speelstijl aan te passen aan hoe je je voelt, met een formaat dat in allerlei kleine ruimtes past. Je hebt zelfs de mogelijkheid om hem aan je favoriete riem vast te maken, zodat je de vrijheid hebt om te spelen zonder een houder of bureau. Of je nu op de bank zit met familie of in je slaapkamer relaxt, je kunt altijd en overal spelen.

CASIO
CT-S1 RD
4971850315094