Casio Key Lightning Keyboard incl. adapter LK-S450
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casio Key Lightning Keyboard incl. adapter LK-S450

 

Eenvoudig, leuk en altijd binnen handbereik.

 

Ontdek nieuwe manieren om muziek te leren met de LK-S450. Het is belangrijk om plezier te maken terwijl je leert. De simpele, gebruiksvriendelijke interface biedt toegang tot verschillende tonen van hoge kwaliteit, meerdere functies en een praktische gids zodat je op je eigen tempo kunt leren. Het is nu gemakkelijker dan ooit om je favoriete nummers te leren spelen. Ontspan terwijl de LK-S450 je laat zien wat de volgende noot is. De oplichtende toetsen helpen je op weg zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met het spelen van je eerste liedje. Met de extra Step Up-lesmodus bepaal je zelf hoe snel je door de niveaus gaat. Leer op jouw tempo - de LK-S450 is klaar als jij dat bent.

 

  • 61 pianotoetsen met aanraakrespons en verlichting
  • 600 geluiden, 200 ritmes
  • Optionele verbindingen met PC via een USB-hostpoort
  • Microfoon-aansluiting en Audio-ingang

 

 

  • Adviesprijs € 378,50

Omschrijving

Geluiden & ritmes die je motiveren om te spelen

Met 200 geïntegreerde ritmepatronen voor automatische begeleiding en 600 echte instrumentgeluiden. De LK-S450 is compact maar krachtig en uitgerust met de AiX Sound Source – op maat gemaakte technologie die Casio's expertise laat zien als het gaat om de ontwikkeling van elektronische instrumenten van goede kwaliteit. Ontdek jouw stijl met 600 verschillende tonen en verfijn je muzikale voorkeuren door zelf de kleurrijke nuances van kwalitatief geluid te ervaren. De deskundig samengestelde combinatie van geavanceerde technologie en hoge geluidskwaliteit zorgt voor een opbeurende muziekervaring, iedere keer dat je speelt.

Breng je muziek tot leven

Zet aan en geniet met de LK-S450. Horizontal Bass Reflex-technologie wordt gecombineerd met ingebouwde speakers en een optie voor surround sound voor krachtige, heldere geluiden met een onverwacht diepe weerklank voor zo'n compact apparaat. Garandeer consistente audiokwaliteit met de Volume-Sync EQ-functie die de bas en treble automatisch aanpast voor een perfect helder en energiek geluid op ieder volume. Dit gestroomlijnde keyboard is ongekend. Dompel jezelf onder in een nieuwe wereld vol performance en vul je omgeving met geluid.

Ontgrendel je potentieel

Geef toe aan het plezier van muziek met de LK-S450. Kies uit 200 ritmische patronen en speel met je favoriete liedje mee met de automatische begeleiding. Speel muziek af op je smartphone of tablet via de speakers van het keyboard met de draadloze MIDI & audio-adapter WU-BT10*. Als je individualiteit belangrijk vindt, kun je de audio van de LK-S450 aanpassen met de Chordana Play-app. De LK-S450 geeft je de vrijheid om de toon en het tempo te veranderen en om je favoriete muziek in een achtergrondtrack te veranderen met de functies 'melodie annuleren' of 'begeleiding annuleren'. Ingebouwde nummers bieden nog meer opties. MIDI-mogelijkheid maakt alle lessen leuk. Vermaak jezelf met muziek door met de piano mee te spelen. De LK-S450 is niet zomaar een keyboard: het is jouw sleutel tot een wereld vol muziek.

* apart verkrijgbaar

Maak overal muziek

Stijlvol, casual, moeiteloos. De LK-S450 is dun en licht en staat overal goed, ook over je schouders. Geen bureau of houder? Pinnetjes en een riem zorgen ervoor dat je overal kunt spelen. De intuïtieve interface van de LK-S450 heeft verschillende ingebouwde tonen en functies zodat je nooit zonder materiaal zit. Gebruik MY SETUP (MIJN INSTELLINGEN) om verschillende functies in te stellen, je instellingen aan te passen, en ze aan een van de 5 knoppen onder het lcd-scherm toe te wijzen. Vervolgens kun je ze met een enkele druk op de knop activeren als je klaar bent om te spelen. Verrijk je leven met muziek.

Datasheet
CASIO
LK-S450
4971850315124