Casio Keyboard 5 oct. Full Size incl. adapter CT-S400
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casio Keyboard 5 oct. Full Size incl. adapter CT-S400

Ontgrendel je creativiteit

Of je nu muziek maakt voor jezelf of om anderen op te vrolijken: je creativiteit kent geen grenzen met de CT-S400. Of je nu een nieuwe passie hebt voor muziek of een oude hobby nieuw leven inblaast - dit keyboard is perfect! Dit kleine apparaat heeft enorm veel kracht in een compact formaat, met verschillende tonen, vol geluid en oneindig veel mogelijkheden voor plezier. De heldere, hoge pianotonen zijn nog maar het begin. Oefen en speel mee met je favoriete muziek of met automatische begeleiding. Kan worden verbonden met een app of extern apparaat. Je ervaring wordt alleen beperkt door je verbeelding.

  • 61 toetsen met piano-look en aanraakrespons
  • 600 tonen
  • 200 ritmes
  • Pitch Bend-wiel (toonverbuiging)
  • Adviesprijs € 345,00

Omschrijving

Geluiden die je inspireren tijdens het spelen

Ga voor variatie met 200 geïntegreerde ritmes voor automatische begeleiding en 600 levensechte instrumentgeluiden. De AiX Sound Source-technologie van de CT-S400 interpreteert de expressieve complexiteit van muziekinstrumenten en herdefinieert wat een 'echt' instrument is. Met zoveel verschillende geluiden om uit te kiezen, hoef je nooit te stoppen met spelen. Piano, strijkinstrumenten, blaasinstrumenten, synthesizers, basinstrumenten en trommels – 600 tonen zorgen dat je alle genres in de muziekwereld kunt verkennen. Welke tonen zullen je vandaag inspireren?

Het geluid van plezier

Ondanks het compacte formaat van de CT-S400 zorgt Horizontal Bass Reflex-technologie ervoor dat zachte geluiden goed te horen zijn en worden krachtige en heldere geluiden tot leven gebracht door ingebouwde speakers. Voeg hier surround sound aan toe en ervaar de vibraties en kracht van zuivere muziek. De Volume-Sync EQ-functie neemt het over en past de balans tussen de bas en treble automatisch aan voor helder geluid, zelfs bij een laag volume. Geniet van geweldige audio in je eigen huis.

Slim, creatief en verbonden met je wereld

De CT-S400 biedt oneindig veel mogelijkheden om muziek te beleven. Luister naar muziek vanaf je smartphone of tablet via de krachtige speakers van het keyboard met de draadloze MIDI & audio-adapter WU-BT10*. De Chordana Play-app geeft je toegang tot de bladmuziek van elk geïntegreerd liedje. Personaliseer melodieën in de audiomodus door de toonladder en het tempo te veranderen, of druk op de knoppen 'melodie annuleren' of 'begeleiding annuleren' om je favoriete muziek in achtergrondmuziek te veranderen zodat je mee kunt spelen. Gebruik de MIDI-optie in de lesmodus om pianorollen weer te geven en oefenen leuker te maken! Verbind met andere apps en externe apparaten met MIDI om je lessen te personaliseren – word creatief en geniet van het oefenen.

* apart verkrijgbaar

Een muzikale partner, altijd binnen handbereik

Krachtig en compact. Het slanke design van de CT-S400 zorgt ervoor dat je hem eenvoudig kunt verplaatsen en overal kunt neerzetten. Maak overal muziek, met of zonder standaard of bureau. Ideaal – zelfs als je weinig ruimte hebt – dankzij de handige pinnetjes die aan de riem vast kunnen worden gemaakt. De CT-S400 is altijd binnen handbereik en klaar om bespeeld te worden.

Datasheet
CASIO
CT-S400
4971850315100