Key Lightening

Casio Key Lightning Keyboard incl. adapter LK-S250
Overal creatief met verlichte toetsen

 

61 verlichte toetsen met dynamische aanslag en een praktische handgreep, perfect om waar dan ook muziek te maken. Dit keyboard biedt o.a. Step Up Lesson, de Dance Music-modus (waarmee je ook als beginner gave dance-tracks kunt creëren), connectiviteit met de gratis leerapp Chordana Play For Keyboard en een PC-aansluiting via USB. Dankzij de microfoon- en AUDIO In-aansluiting biedt het instrument de mogelijkheid tot vele toepassingen. Bovendien is de LK-S250 op batterijen te gebruiken, dus kun je iedere locatie kiezen voor je volgende optreden!
 

61 verlichte toetsen met dynamische aanslag met piano-look
400 klankkleuren, 77 ritmes
USB voor PC-aansluiting
Mic In-, Audio In-aansluiting
  • Adviesprijs € 325,00

Casio Key Lightning Keyboard incl. adapter LK-S450
 

Eenvoudig, leuk en altijd binnen handbereik.

 

Ontdek nieuwe manieren om muziek te leren met de LK-S450. Het is belangrijk om plezier te maken terwijl je leert. De simpele, gebruiksvriendelijke interface biedt toegang tot verschillende tonen van hoge kwaliteit, meerdere functies en een praktische gids zodat je op je eigen tempo kunt leren. Het is nu gemakkelijker dan ooit om je favoriete nummers te leren spelen. Ontspan terwijl de LK-S450 je laat zien wat de volgende noot is. De oplichtende toetsen helpen je op weg zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met het spelen van je eerste liedje. Met de extra Step Up-lesmodus bepaal je zelf hoe snel je door de niveaus gaat. Leer op jouw tempo - de LK-S450 is klaar als jij dat bent.

 


61 pianotoetsen met aanraakrespons en verlichting
600 geluiden, 200 ritmes
Optionele verbindingen met PC via een USB-hostpoort
Microfoon-aansluiting en Audio-ingang


 

 
  • Adviesprijs € 378,50

Casio Bluetooth Dongle WU-BT10
Draadloze MIDI- en audio-adapter (WU-BT10)Door deze draadloze MIDI- en audioadapter aan te sluiten op een ondersteund CASIO-instrument, is Bluetooth®-communicatie met slimme apparaten mogelijk voor audiosignalen en MIDI-gegevens.product specificatiesModelWU-BT10
Dimensies22,6 mm(B) × 36,6 mm(H) × 24,2 mm(D)GewichtOngeveer 8,0 g
ConnectorUSB-type A
StroomvoorzieningUSB-busvoeding
Energieverbruik0,25 W
Bluetooth®-versie5.0
Ondersteund profielA2DP (audio), GATT (MIDI via Bluetooth® Low Energy)
Ondersteunde codecSBC
Draadloze uitgangKlasse 1
Zendfrequentiebereik:2402 tot 2480 MHz
Ondersteunde CASIO-toetsenbordmodellenCT-S1/CT-S400/CT-S410/LK-S450
Ondersteunde applicatiesoftwareChordana Play」Ondersteunde slimme apparateniPhone/iPad, MIDI-compatibele Android-apparatenRaadpleeg uw smart-apparaattoepassing voor meer informatie.
  • Adviesprijs € 83,50