Software Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
  • Van startende dj tot ambitieuze club-dj – MAGIX Digital DJ 2 biedt alles, om overtuigende dj-sets te creëren. Nummers direct uit iTunes of van de harde schijf toevoegen en direct aan de slag – voor iedereen die meer wil, nu met uitgebreide ondersteuning van dj-hardwarecontrollers!  

  • Technologische nauwkeurigheid komt samen met compromisloze eenvoudige software-oplossingen: bekijk uw videobandopnames met MAGIX Red uw video's! Premium. Dit programma bestaat uit Video easy HD*, Video Sound Cleaning Lab en de Premium video-omzetter, wederom in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.  

  • Het volgende level voor eigen nummers. Music Maker 2016 Premium is een unieke virtuele studio met 6.500 geluiden, intuïtieve bediening per drag & drop, 17 instrumenten en hoogwaardige professionele functies voor het mixen & de mastering. Maar het beste is: met Music Maker is het eenvoudiger dan ooit om fantastische muziek te maken.  

  • Met dit totaalpakket uit soft- en hardware kunt u lp's, cassettes, geluidsbanden & cd's spelenderwijs digitaliseren: voor briljant geluid, meer mobiliteit en muziekgenot overal en altijd.  

  • Muziek produceren, opnemen en live uitvoeren. Het programma MAGIX Music Maker 2016 Live is de consequente doorontwikkeling van het origineel en maakt het voor iedereen mogelijk eigen ideeën muzikaal te verwezenlijken en zelfs live uit te voeren.  

  • Deze hoogwaardige collectie van effectieve gereedschappen voor de geluidsbewerking overtuigt door technologische nauwkeurigheid en uitstekende klankeigenschappen. Ervaar muziek, videogeluid, internetradio & streamings met een unieke geluidskwaliteit.  

  • Veel meer dan alleen een keyboard. MAGIX Music Maker 2016 Control is een hoogwaardig pakket bestaande uit USB-keyboard en het programma MAGIX Music Maker 2016 live voor de creatie van eigen muziek en nummers.  

  • Muziek produceren, opnemen en live uitvoeren. Met het programma MAGIX Music Maker Premium en de hoogwaardige USB-pad-controller van novation produceer je nu nog sneller eigen songs en beats. De hardware en de software vormen een echt dreamteam en zijn in elk detail perfect op elkaar afgestemd.  

Toont 1 - 8 van de 8 items

Gericht zoeken

(7 produkten)

Merk:

Categorie

Sub-Categorie

Reset deze groep