Lijst van producten op merk Dixon

Website: www.playdixon.com

Dixon is een merk wat al meer dan 25 jaar drums en hardware produceert. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de betere fabrikanten en hebben inmiddels een enorm assortiment. Dixon is nog steeds groeiend en komt steeds weer met nieuwe verbeterde producten op de markt. Kwaliteit en service staat bij Dixon hoog in het vaandel. EMP is dan ook bijzonder blij dat ze de Dixon producten in hun pakket hebben.

De Vater Jingle Ring is ontworpen in samenwerking met Jose Medeles (The Breeders / Independent) om drummers een nieuw en onderscheidend stuk accessoire te bieden. De Jingle Ring ligt op de bovenkant van het drumvel van een snare drum, tom of beide. Wanneer de drum wordt geraakt, krijg je een uniek drum/tamboerijn-geluid. Wanneer je de Jingle Ring niet gebruikt kan je hem gemakkelijk opbergen in je drumhoes/-koffer. Voor 16 inch drums.

De Vater Jingle Ring is ontworpen in samenwerking met Jose Medeles (The Breeders / Independent) om drummers een nieuw en onderscheidend stuk accessoire te bieden. De Jingle Ring ligt op de bovenkant van het drumvel van een snare drum, tom of beide. Wanneer de drum wordt geraakt, krijg je een uniek drum/tamboerijn-geluid. Wanneer je de Jingle Ring niet gebruikt kan je hem gemakkelijk opbergen in je drumhoes/-koffer. Voor 13 inch drums.

Hamilton award winning tablet holder (NAMM Best in Show) combined with Dixon’s solid and sturdy bass drum hoop mount, attaches to bass drum hoop positioning your device (smart phone, tablet and so on) for perfect straight on viewing. This holder fits devices with a horizontal or vertical side that measures between 159mm and 210mm. Unique design allows devices to be mounted diagonally if desired.